TIEDOTE!

Tiedote!

Yritykseni Laaksoset Oy:n historia alkaa vuodesta 1961, kun Helsingintie 68:n kiinteistö rakennettiin Lauri Syväperän toimesta. Siihen aikaan yritys toimi Union-brändin alla ja kiinteistöstä löytyi kahvila, huoltoasema, automyymälä, autokorjaamo sekä automaalaamo.

Pappani eli isänisäni Kaino Laaksonen aloitti bensiinikauppias-yrittäjänä Helsingintie 68 kiinteistössä 1.6.1965 ja tuolloin kahvilaa pyöritti Toini Salmi.

Vuonna 1981 huoltoasemallemme tuli seteliautomaatti, joka oli muuten Salon kaupungin ensimmäinen!

1982 yrityksestä muodostettiin Ky, jolloin Kainon pojat Jari ja Jorma Laaksonen tulivat mukaan yritykseen. 1988 Kaino ja Jorma jäivät pois toiminnasta ja yrittäjänä jatkoi Jari Laaksonen, joka on isäni.

Vuonna 1992 huoltoaseman brändi vaihtui Nesteeksi ja 1993 yritysmuoto vaihtui Oy:ksi.

Huoltoasematoiminta ja polttonesteen jakelu loppui 19.1.1999, jolloin Laaksoset Oy otti katuosoitteensa mukaan käyttöönsä nykyisen nimen Café 68. Päätoimialaksi muodostuivat kahvila- ja ravintolatoiminta.

Isäni lisäksi minä ja veljeni Kari tulimme mukaan yrityksen osakkaiksi 18.4.2009. Sukupolvenvaihdos tehtiin 31.1.2013 Minun ja isäni Jarin kesken, jonka jälkeen jatkoin päätoimisena yrittäjänä Laaksoset Oy:ssä.

Tänä päivänä, vuonna 2023 liiketoiminnan ydinpalveluita ovat olleet Café 68 lounas-kahvila, Café 68 catering- ja pitopalvelutoiminta, Café 68 astiavuokraamo, Café 68 Ateriapalvelu sekä Juhla- ja kokoustila Villa Topulin toiminta sekä Topulin kesäkahvila.

Kaikki nämä vuodet ovat olleet työntäyteisiä, täynnä iloja ja suruja, niinkuin elämän kuuluukin olla. Olen ylpeänä ja kiitollisena jatkanut isänisäni perustamaa yritystä tähän päivään asti. Olen saanut tehdä valtavan ihanaa työtä, työtä jota rakastan kaikista sen haasteista huolimatta. Olen kohdannut matkan aikana lukemattoman paljon upeita ihmisiä ja saanut olla monenlaisessa mukana. Olen kasvanut yrittäjänä ja ihmisenä tänä aikana paljon ja koen, että yrityksen pyörittäminen on ollut valtava rikkaus.

Minulla on ja on ollut ihania työntekijöitä, jotkut vain hetken piipahtamassa ja jotkut viipyneet pidempään. Kiitos kaikille teille! Olette tehneet hyvää työtä ja mahdollistaneet yrittämiseni. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, joista monet ovat hyvin pitkäaikaisia ja tärkeitä.
Ja ennenkaikkea kiitos teille kaikille asiakkailleni! Ilman teitähän ei koko yritystä edes olisi olemassa. Kiitos, kiitos, kiitos!

Nyt on kuitenkin tullut aika siirtyä elämässä eteenpäin. Päätös on ollut minulle hyvin vaikea, sillä olenhan kasvanut yritykseeni kiinni lapsesta saakka ja Helsingintie 68 on ollut osa minun ja perheeni elämää koko ikäni.

Café 68 Lounas-kahvila on avoinna viimeistä päivää maanantaina 3.4.2023 klo 8.00-14.30.
Tarjoan silloin kaikille teille kupillisen kahvia, jotka poikkeatte käymään. Tervetuloa!

Café 68 Pitopalvelun asiakkaisiin ollaan yhteydessä kaikkiin henkilökohtaisesti lähiaikoina.

Villa Topulin kesäkahvila ei aukea tänä kesänä. Villa Topulin kaikki tämän vuoden varaukset ja tilaukset hoidetaan sovitusti.

Myös Café 68 Ateriapalvelun toiminta on loppunut.

Salossa 28.3.2023 syntymäpäivänäni Rakkaudella, Kirsi


-Kirsi Orpana

p.0440275644
kirsi.orpana@gmail.com