Café 68 Juhla- ja Pitopalvelu, Catering Salo


Café 68 on täyden palvelun Catering – Pitopalvelu Salossa. Voit tilata meiltä joko pelkät ruuat ja kakut tai kaiken kutsukorteista, tarjoilijoista ja kukista aina loppusiivoukseen saakka -tarpeesi mukaan! Teemme Catering – Pitopalvelua koko Salon talousalueella, tarvittaessa toimimme myös esimerkiksi Lohjan, Turun ja Helsingin alueella.

Ruoka. Ruoka on tärkeä osa juhlaa! Voit tutustua valmiisiin menukokonaisuuksiin Verkkokaupassamme.  Verkkokaupan puolelta löydät myös konditoriatuotteidemme hinnaston. Voimme suunnitella juhliesi ruokatarjoilun myös yhdessä toiveidesi pohjalta.

Asiaston ja pöytäliinojen vuokraus. Vuokraamme astiastoa sekä pöytäliinoja. Vuokraamme myös tarjoiluastioita ja ruuankuljetuslaatikoita. Voit tutustua hinnastoon Verkkokauppamme astiavuokraamossa.

Tarjoilu. Saat meiltä reippaan ja osaavan henkilökunnan tarjoilemaan juhliisi.
Tarjoilutunnit laskutetaan erikseen. Hinta on 39e/h sisältäen työnantajan sivukulut (sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 70e/h) sekä alv:n. Tarjoilutunnit laskutetaan toteutuneitten tuntien mukaan. Tarjoilutunnit lasketaan alkavaksi, kun tarjoilija saapuu juhlapaikalle ja päättyväksi, kun lähtee juhlapaikalta. (Kotona tapahtuvasta tarjoilutyöstä on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä, lisätietoja verottajalta: vero.fi.)

Kaikki hintamme sisältävät voimassa olevan ALV:n. Tilaus maksetaan ennen noutoa/juhlapäivää laskulla tai tuotteet voi maksaa myös käteisellä tai pankkikortilla noudettaessa. Laskutusta varten tarvitsemme nimen, laskutusosoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä mahdollisen y-tunnuksen (yritysasiakkaat). Meillä on sähköinen laskutus.

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat!