Ateriapalvelu – Salo

Tiedote:

Hei!

Tiedotamme, että ateriapalvelumme lomailee Heinäkuun ajan.

Heinäkuussa teidän on mahdollista ruokailla Café 68:ssa joko paikan päällä tai noutaa annos take away-annoksena kotiin tai työpaikalle.

Teillä on mahdollisuus tilata myös pitopalvelustamme isompi määrä ruokaa kerrallaan ja noutaa ne Café 68:sta. Meillä on valikoimissa mm. jauhelihamakaronilaatikkoa, kinkkukiusausta ja lihapullia kastikkeessa. Myymme näitä ruokia vuuissa, joista voitte jakaa ruuan pienempiin annoksiin ja vaikka pakastaa osan myöhempää käyttöä varten. Yhden vuuan hinta on 28e ja yhdestä vuuasta riittää n. 6-10 annosta ruokaa.

Ruokien tilaukset tulee jättää viimeistään kolme arkipäivää ennen numeroon 02-7317033 / Cafe 68

Ateriapalvelu – Lounas kotiin kuljetettuna, Salo

Kaikkien kotiin tuotujen aterioiden hinta on 10e/annos Salon keskusta-alueella. Toimitamme myös muualle, kuin keskustaan. Esimerkiksi Hähkänälle tai Halikkoon toimitetun aterian hinta on 14e/annos. Maksuvälineinä pankkisiirto, lounasseteli tai lasku sopimuksen mukaan. Kysy myös muita maksutapoja. Suosittelemme tekemään ateriapalvelusta toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen, näin takaat palvelun jatkumisen. Suosittelemme tilaamaan viikon tai tiettyjen päivien ateriat kerrallaan.

Tilaa ateriat ennakkoon ma-pe klo 9-15 välillä numerosta 044-0275644 tai 02-7317033/ Café 68.
Kerro tilatessa että olet tilaamassa ateriapalvelun.
Kerro lisäksi nimi, tarkka osoite, puhelinnumero, maksutapa sekä annos minkä haluat.

Toimitamme ateriat ma-pe klo 10.45-13.30 välillä. Toimitusaika vaihtelee ja riippuu kulloisenkin päivän ajoreitistä.

Valitse ruokasi ruokalistalta, jonka löydät täältä: Cafe 68 Lounaslista

Koronaan liittyen, Café 68, Salo, Lounas

Café 68:ssa pyrimme aina kiinnittämään huomiota hygieniaan ja puhtauteen. Nyt Koronan myötä kiinnitämme erityistä tarkkuutta toimintaamme ja pyydämme myös asiakkaita huomioimaan Koronaan liittyvät asiat. Toivomme, että asiakkaat eivät saavu meille sairaana, kuten henkilökuntammekaan ei tule töihin sairaana. Seuraamme aktiivisesti aluehallintoviraston, THL:n ja Salon kaupungin ohjeita päivittäin ja tiedotamme muutoksista asiakkaillemme facebook-sivuillamme ja www-sivuillamme.

Lisätietoja ja tilaukset: ma-pe klo 9.00 – 15.00 p.02-7317033 / Café 68 tai p. 044-0275644 / Kirsi Orpana