Ateriapalvelu – Salo

Ateriapalvelu – Ruokaa kotiin kuljetettuna, Salo

Café 68:n ateriapalvelu on oivallinen tapa tilata ruokaa kotiin tai työpaikalle Salossa. Ruokapalvelustamme saat maukasta ja monipuolista ravintolaruokaa helposti ja vaivattomasti!

Kaikkien kotiin tuotujen aterioiden hinta on 11e/annos Salon keskusta-alueella. Toimitamme myös muualle, kuin keskustaan. Esimerkiksi Hähkänälle tai Halikkoon toimitetun aterian hinta on 12-14e/annos. Maksuvälineinä käteinen, lounasseteli tai lasku sopimuksen mukaan. Kysy myös muita maksutapoja.

Suosittelemme tekemään ateriapalvelusta toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen, näin takaat palvelun jatkumisen. Voit joko itse päättää mitä aterioita haluat tilata tai vaihtoehtoisesti voit antaa kokkimme päättää päivittäisen aterian. Otamme vastaan myös toiveita aterioitten suhteen ja voimme huomioida tietyt erityisruokavaliot palvelussamme. Suosittelemme tilaamaan viikon tai tiettyjen päivien ateriat kerrallaan.

Ateriapalvelun annosten tilaus ennakkoon ma-pe klo 9-15 välillä numerosta 044 9879089/ Café 68. Ateriapalvelun tilaukset tulee jättää viimeistään yhtä arkipäivää ennen toimitusta.  Maanantain tilaukset tulee jättää perjantaina.

Kerro tilatessa että olet tilaamassa ateriapalvelun.
Kerro lisäksi nimi, tarkka osoite, puhelinnumero, maksutapa sekä annos minkä haluat. Kaikki ateriapalvelun annokset sisältävät pääruuan, lisukesalaatin, leivän ja levitteen sekä jälkiruuan.

Toimitamme ateriat ma-pe klo 10.45-13.30 välillä. Toimitusaika vaihtelee ja riippuu kulloisenkin päivän ajoreitistä. Oma vakiokuskimme toimittaa annokset suoraan kotiovelle.

Valitse pääruoka ruokalistalta, jonka löydät täältä: Cafe 68 Lounaslista

Uudet asiakkaat, sopimukset ja laskutusasiat:
Puh. 044-027 5644 / Kirsi Orpana (ma-pe klo 9-15) tai kirsi.orpana@laaksosetoy.fi

UUTTA! Voit tilata ja ostaa ateriapalvelun myös verkkokaupastamme! Klikkaa itsesi ostoksille tästä!