Ateriapalvelu – Salo

Café 68 Ateriapalvelu – Ruokaa kotiin kuljetettuna, Salo

Viiko 17 ateriapalvelun ruokalista:

Maanantai 24.4.
Makkarakeittoa (L,G)
Kaalikääryleitä ja puolukkahilloa (L,G)
Haukipyöryköitä ja kermaviilikastiketta (L,G)
Persikkarahkaa (L,G)

Tiistai 25.4.
Kalakeittoa (L,G)
Ryynimakkaraa (L)
Aura-kanakastiketta (L,G)
Kahvileipää (L)

Keskiviikko 26.4.
Härkis-kasviskeittoa (L,G)
Milanon leike (L)
Jauhelihapihvejä ja sinappikastiketta (L,G)
Kauraherkkua (L)

Torstai 27.4.
Hernekeittoa (M,G)
Pinaatti-kasvisvuokaa (L,G)
Lihapullia kermakastikkeessa (L,G)
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (L)

Perjantai 28.4.
Jauhelihakeittoa (L,G)
Pyttipannua ja paistettuja munia (L,G)
Silakkapihvejä (L)
Suklaavaahtoa (L,G)

Café 68:n ateriapalvelu on oivallinen tapa tilata ruokaa kotiin tai työpaikalle Salossa.

Kenelle palvelu sopii?
-> Palvelu sopii työikäisille, ketkä eivät halua lähteä ruokatunnilla käymään työpaikan ulkopuolella syömässä tai tekevät töitä kotona.
-> Ateriapalvelu helpottaa perheen arkea ja säästää aikaa muuhun, kun voit tilata hyvää kotiruokaa koko perheelle suoraan kotiin.
-> Palvelu sopii myös kotona tai palvelukodissa asuville vanhuksille tukemaan kotona asumista ja varmistamaan monipuolisen ravitsemuksen.

Ateriapalvelusta suosittelemme tekemään toistaiseksi voimassa olevan tilauksen/sopimuksen, jotta voimme taata palvelun jatkuvuuden.
Sopimuksen voit tehdä soittamalla Cafe 68:n numeroon  044 9879089.

Toimitamme ateriat ma-pe klo 9.30-14.00 välillä. Toimitusaika vaihtelee ja riippuu kulloisenkin päivän ajoreitistä ja toimitettavien aterioiden määrästä. Oma tuttu vakiokuljettaja toimittaa annokset suoraan kotiovelle.

Kaikki ateriapalvelun annokset sisältävät pääruuan, lisukesalaatin, leivän, levitteen, jälkiruuan sekä kuljetuksen.

Ateriapalvelun aterioiden hinta on alkaen 12,70e/annos Salon keskusta-alueella. Toimitamme myös esimerkiksi Pertteliin, Inkereelle, Hähkänälle, Kaivolaan ja Halikkoon. Keskustan ulkopuolisten paikkojen hintoja sekä ajoaikoja voit tiedustella puhelimitse. Ateriapalvelun maksu suoritetaan laskulla, joka lähetetään sähköpostilla tai paperisena. Mikäli olet tilaamassa vain yksittäisen annoksen, on maksu suoritettava käteisellä kuljettajalle.

Ateriapalvelun annokset tulee tilata ennakkoon. Vakituiset asiakkaamme saavat kuluvan viikon keskiviikkona ateriapalvelun toimituksen mukana seuraavan viikon ruokalistan, johon merkitään seuraavan viikon ruokatilaukset. Tämä ruokalista palautetaan kuljettajalle viimeistään kuluvan viikon perjantaina. Ruokatilaukset voi myös soittaa suoraan keittiöön. Huomioithan, että voimme taata toimituksen vain ennakkoon tilatuille annoksille. Suosittelemme tilaamaan viikon tai tiettyjen päivien ateriat kerrallaan ennakkoon jo edellisellä viikolla. Voit tilata ruokia joka arkipäivälle tai esimerkiksi vain tiistaina ja torstaina. Lisäksi on mahdollista tilata viikonloppua varten lisäannokset, jotka voi syödä viikonlopun aikana.

Kun olet tilaamassa ateriapalvelun, tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Koko nimi
  • Tarkka postiosoite, mahdollinen ovikoodi tai muu erityistieto
  • Puhelinnumero, sekä asiakkaan että mahdollisen yhteyshenkilön/omaisen
  • Sähköpostiosoite laskutusta varten
  • Mahdolliset erityisruokavaliot tai muut huomioitavat seikat ja toiveet

Voit joko itse päättää minkä pääruuan haluat tilata tai vaihtoehtoisesti voit antaa kokkimme päättää päivittäisen pääruuan. Otamme vastaan myös toiveita ja mieltymyksiä pääruokien suhteen. Voit esimerkiksi kertoa meille lempiruokasi tai syötkö mieluiten keittoja, kotiruokaa tai mistä ruuista et pidä ja pyrimme huomioimaan nämä toiveet. Voimme huomioida myös tietyt erityisruokavaliot palvelussamme.
Vakioasiakkaat saavat ruokalistan /tilauskaavakkeen kotiin. Ruokalista on myös nähtävissä nettisivuillamme: Cafe 68 Lounaslista

Teillä on mahdollista toimittaa myös avaimet meille, jotta ateriapalvelun kuljettaja pääsee tuomaan annoksen sisään asti, jos asiakkaan on esimerkiksi hankalaa tai hidasta liikkua.

Kerromme mielellämme lisää palvelustamme!

Uudet asiakkaat, sopimukset ja tilaukset:
Puh. 044 9879089/ Café 68 (Vastaamme puhelimeen ma-pe klo 8.00-14.30)

Laskutusasiat:
kirsi.orpana@laaksosetoy.fi