Kokoustarjoilut pitopalvelusta

Voit tilata pitopalvelusta tarjoilut kokoukseen tai yritystilaisuuteenne meiltä. Voit noutaa tuotteet itse toimipaikastamme Cafe 68:sta tai toimitamme tuotteet luoksesi. Tarvittaessa tulemme myös tarjoilemaan tilaisuuteen. Meiltä löytyy vuokrattavaksi myös pöytäliinoja sekä astiastoa niin suuriin kuin pieniinkin tilaisuuksii. Pyydä tarjous kokoustarjoiluista pitopalvelustamme tai käy ostoksilla Café 68 Verkkokaupassa.

Lounassopimus yrityksille

Cafe 68 Lounas on tarjolla ma-pe klo 10.30-14.00. Buffetlounaan hinta on 9e. Meillä on myynnissä Cafe 68:n 10x-Lounaskortti, jonka hinta on 80e ja se sisältää 10 kpl buffetlounaita. Cafe 68:n 10x-Lounaskortilla yksittäisen lounaan hinnaksi tulee 8e. Voimme toimittaa lounaan myös yritykseenne, joko tarvittaessa tai joka arkipäivä.

Voimme sopia myös laskutuksesta. Pyydä tarjous yrityksellenne lounasruokailusta!

 

Kokous tai yritystilaisuus meillä

Café 68

Voit järjestää tilaisuutesi myös Café 68:ssa. Vuokraamme ruokasalia ja piha-aluettamme myös yksityistilaisuuksia varten.  Tilavuokra on arkisin ja lauantaisin 150e 0-3h ja lisätunnit alkavalta tunnilta 75e ja pyhäpäivinä/sunnuntaisin 250e 0-3h ja alkavalta lisätunnilta 100e. Tämä tilavuokra sisältää astiat, tarvittavan henkilökunnan ja siivouksen. Paikkoja meillä on tavallisella pöytäjärjestyksellä noin 50. Lisäksi piha-alueella on kaksi terassia ja hyvät parkkitilat. www.cafe68.fi

Villa Topuli

Villa Topuli on tunnelmallinen juhlapaikka, kauniissa järvien ympäröimässä maalaismiljöössä, vain kivenheiton päässä kaupungista. Villa Topuli sopii juhlapaikaksi aina pienistä tilaisuuksista isoihin 120 hengen juhliin saakka. Coctailtilaisuuksissa paikkoja löytyy vielä useammalle.

Suurimmassa juhlasalissa on istumapaikkoja 80 hengelle. Villa Topulissa on ison juhlasalin lisäksi useampia pikkusaleja, jotka ovat tarvittaessa yhdisttetävissä yhdeksi kokonaisuudeksi. Tilat ovat muunneltavissa ja pöytämuodot voidaan totetuttaa asiakkaan toiveitten mukaan. Tiloissa on käytössä myös pieni valkokangas.

Villa Topulin tila sijaitsee Kruusilassa vanhassa Rasvalan kylässä, kauniissa maalaismaisemissa kahden järven; Hirsjärven ja Pernjärven välissä. Villa Topulin osoite on Kalkkilantie 5, Kruusila. Se sijaitsee vain 18km Salon keskustasta Helsingin suuntaan, aivan 110-tien vieressä. Helsingistä ja Turusta  pääsee helposti sekä 110-tietä, että moottoritietä Villa Topuliin. Kalkkilantieltä on suora yhteys moottoritielle. www.topuli.fi

Uskelatalo

Uskelatalossa on nykyaikaiset ja viihtyisät tilat, joissa voit järjestää kokouksia ja yritystilaisuuksia. Tilassa on mahdollisuus käyttää tykkiä ja valkokangasta. Uskelatalon juhlasaliin mahtuu enimmillään 100 henkeä istuvaan tilaisuuteen. Juhlasalin välittömässä yhteydessä on pienempi erillinen avoin tila, johon voidaan asettaa tarjoilupöytä. Uskelatalossa on eteis- ja naulakkotilat ja wc:tilat (myös inva-wc). Tilat ovat esteettömät. Pihalla on hyvät parkkitilat.

Tilavuokra on arkisin ja lauantaisin 300e 0-3h ja lisätunnit alkavalta tunnilta 75e ja pyhäpäivinä/sunnuntaisin 350e 0-3h ja alkavalta lisätunnilta 100e. Tämä tilavuokra sisältää tarvittavan astiaston. Vuokraamme myös pöytäliinoja. Pöytäliinavuokra (sis. pesulakustannukset) on 10e/kpl. Tarjoilutunnit laskutetaan erikseen. Hinta on 32e/h sisältäen työnantajan sivukulut (sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 64e/h). Tarjoilutunnit laskutetaan toteutuneitten tuntien mukaan. Tarjoilutunnit lasketaan alkavaksi, kun tarjoilija saapuu juhlapaikalle ja päättyväksi, kun lähtee juhlapaikalta. www.uskelatalo.fi

 


Tilaa tarjoilut yrityksen tilaisuuteen verkkokaupasta!

Tilaa tarjoilut yrityksen tilaisuuteen verkkokaupasta!

Meillä kaikissa tuotteissa tärkeää on sekä maku että ulkonäkö! Verkkokaupastamme voit tilata erilaisia kakkuja, suolaisia piirakoita, kokoustarjoiluja ja muita herkkuja erilaisiin yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja juhliin.