Catering – Pitopalvelu Salo

Olemme täyden palvelun Catering – Pitopalvelu Salossa. Voit tilata meiltä joko pelkät ruuat, täytekakut ja voileipäkakut tai kaiken kutsukorteista, tarjoilijoista ja kukista aina loppusiivoukseen saakka -tarpeesi mukaan! Teemme Catering – Pitopalvelua koko Salon talousalueella, tarvittaessa toimimme myös esimerkiksi Lohjan, Turun ja Helsingin alueella.

 • Häät
 • Perhejuhlat
 • Muistotilaisuudet
 • Yritysjuhlat
 • Tyky-päivät
 • Saunaillat, illanistujaiset
 • Kokousruokailut ja -kahvitukset
 • Syntymäpäivät
 • Lastenjuhlat
 • Ristiäiset ja nimiäiset ja nimijuhlat
 • Urheiluseurojen tapahtumat
 • Muut juhlat ja tilaisuudet

Pyydä tarjous cateringista: cafe68@laaksosetoy.fi tai p. 044 987 9089

Ruoka. Ruoka on tärkeä osa juhlaa! Pitopalvelullamme on valmiita menuja. Teemme myös juhlamenuja asiakkaan omien toiveiden pohjalta. Huomioimme kauden raaka-aineet ja käytämme paikallisten tuottajien ja yhteistyökumppaneittemme tuotteita. Meillä ruuassa tärkeää on sekä maku että ulkonäkö! Kaunis kattaus luo juhliin oikean tunnelman. Huomioimme aina myös mahdolliset tavallisimmat erityisruokavaliot. Lapsille meillä on ruokailun osalta oma hintansa. Tarjoilemme ammattitaidolla myös juhlissa tarjoiltavat juomat. Voit tutustua valmiisiin menukokonaisuuksiin Verkkokaupassamme. (Klikkaa tästä!) Konditoriatuotteemme löydät verkkokaupastamme ja pääset tutustumaan valikoimaan tästä. (Klikkaa tästä!)

Asiaston ja pöytäliinojen vuokraus. Cafe 68:n pitopalvelu vuokraa myös astiastoa sekä pöytäliinoja. Vuokraamme myös tarjoiluastioita ja ruuankuljetuslaatikoita. Voit tutustua hinnastoon Verkkokauppamme astiavuokraamossa. (Klikkaa tästä!)

Tarjoilu. Saat pitopalvelustamme myös osaava henkilökunnan tarjoilemaan juhliisi.
Tarjoilutunnit laskutetaan erikseen. Hinta on 39e/h sisältäen työnantajan sivukulut (sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 70e/h). Tarjoilutunnit laskutetaan toteutuneitten tuntien mukaan. Tarjoilutunnit lasketaan alkavaksi, kun tarjoilija saapuu juhlapaikalle ja päättyväksi, kun lähtee juhlapaikalta. (Kotona tapahtuvasta tarjoilutyöstä on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä, lisätietoja verottajalta: vero.fi.)

Kaikki hintamme sisältävät voimassa olevan ALV:n. Tilaus maksetaan ennen noutoa/juhlapäivää tai tuotteet voi maksaa myös käteisellä tai pankkikortilla noudettaessa.

 

Vadelma-suklaamoussekakku Pitopalvelu Juhlapalvelu Salo

Porkkanapiirakka Juhlapalvelu Pitopalvelu Salo

Lisää kuvia juhlista ja tarjoiluista löydät täältä:

https://www.facebook.com/cafe68helsingintie/

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat!
Voit järjestää tilaisuutesi myös Café 68:n lounasravintolassamme. Vuokraamme salia ja piha-aluettamme myös yksityistilaisuuksia varten.  Tilavuokra on arkisin ja lauantaisin 300e 0-3h ja lisätunnit alkavalta tunnilta 100e ja pyhäpäivinä/sunnuntaisin 500e 0-3h ja alkavalta lisätunnilta 100e. Tämä tilavuokra sisältää astiat, tarvittavan henkilökunnan ja siivouksen. Paikkoja meillä on tavallisella pöytäjärjestyksellä noin 50.

Ota yhteyttä!