Tilauskakkuja Kakut Salo

Café 68 Pitopalvelussa Salossa teemme tilauksesta täytekakkuja, muistokakkuja, ristiäiskakkuja, valmistujaiskakkuja, yo-kakkuja, syntymäpäiväkakkuja sekä fantasiakakkuja asiakkaan toiveitten mukaan. Teemme myös hääkakkuja. Leivomme juhliisi suolaiset piirakat ja teemme voileipäkakkuja.

Voit tilata kakut myös vaivattomasti verkkokauppamme kautta: Café 68 Verkkokauppa

Café 68 hinnasto:

Täytekakut: 10h / 20h

Kermakakku 45e / 90e
Mansikkakakku 45e / 90e
Vadelmakakku 45e / 90e
Kinuskikakku 49e / 95e
Suklaapinta 45e / 90e
Hedelmäkakku 49e / 95e

Täytevaihtoehdot:
Mansikkamousse
Vadelmamousse
Valkosuklaa-mustikkamousse
Minttusuklaamousse
Vadelma-suklaamousse
Suklaamousse
Appelsiini-suklaamousse
Sitruuna-tuorejuusto
Omena-kinuskimousse
Marjamousse
Aprikoosi-suklaamousse
Vanilja-mustikkamousse
Mansikka-sitruunamousse
Asiakkaan oma toive
Vadelmahillo+kermavaahto
Omenahillo+kermavaahto
Mansikkahillo+kermavaahto
Marjasekoitehillo+kermavaahto

Juusto- ja moussekakut: 10h/45e ja 20h/90e

Sitruunajuustokakku
Mangojuustokakku
Minttusuklaamoussekakku
Vadelma-suklaamoussekakku
Appelsiini-suklaajuustokakku
Mustikkajuustokakku
Puolukkajuustokakku
Mustaherukka-vaniljajuustokakku
Valkosuklaa-mustikkajuustokakku

Juusto- ja moussekakkujen hintaan kuuluvat yksinkertaisen koristeet, kuten suklaalastut tai kiille. Juustokakkuihin on saatavana myös muita koristeita, kuten tuoreita marjoja (sesongin mukaan), hedelmiä, kukkia, sokerimassakoristeita jne. erillismaksusta. Koristeet alkaen 3e/kakku.

Fantasiakakut ja sokerimassakakut

Kakut tehdään aina asiakkaan toiveitten mukaan. Hinnat alkaen 10h kakku 70e ja 20h kakku 100e. Lopullinen hinta määräytyy kakun muodon, kakussa käytettyjen materiaalien sekä kakkuun käytettyjen työtuntien määrästä. Esimerkiksi 3D-koristeet alkaen 20e/kpl.

Voileipäkakut 10h / 20h

Kinkku 55e / 95e
Lohi 60e / 100e
Kasvis 55e / 95e
Kana-curry 55e / 100e
Kana-texmex 55e / 100e
Poro 65e / 120e

Levypiirakat 1/2GN tai 1/1GN

Kinkku 35e / 60e
Kasvis, raastetut kasvikset 35e / 60e
Feta-pinaatti 35e / 60e
Sipuli 35e / 60e
Lohi 40e / 70e
Tonnikala 35e / 60e
Kana 35e / 60e

Levypiirakat tehdään GN-vuokiin. 1/1GN vuuan koko on noin 530 × 325 mm ja 1/2GN vuuan koko on noin 325 × 265 mm. 1/2GN vuuasta saadaan noin 8-16 palaa, riippuen halutusta piirakkapalan koosta. Mikäli piirakka on tarjolla ainoana suolaisena, on hyvä valita reilu annoskoko. Mikäli piirakkaa on tarjolla esimerkiksi kahvipöydässä voileipäkakun lisäksi, voi annoskoko olla pienempi.

Lisätietoja kakuista ja tilaamisesta

Tilaus on hyvä jättää viimeistään 5 arkipäivää ennen toivottua noutoajankohtaa. Huomioithan, että etenkin erityisjuhlapäivinä, kuten lakkiaisjuhlat ja rippijuhlat, kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Tuotteiden nouto maanantaista perjantaihin klo 8.00-14.30 välillä Café 68:sta osoitteesta Helsingintie 68 Salo.

Nouto muuna aikana arkisin +20€/tilaus, lauantaisin +30e/tilaus ja sunnuntaisin/pyhäpäivinä +40€/tilaus.

Tuotteet maksetaan laskulla etukäteen tai noudon yhteydessä käteisellä/kortilla. Esitäthän etukäteen maksetun tilauksen kuitin/tositteen noudon yhteydessä.

Tilausta/tarjouspyyntöä tehdessäsi mainitse ainakin seuraavat asiat:
– juhlien ajankohta ja/tai toivottu noutoajankohta
– henkilömäärä/kakun koko
– tilaajan nimi ja puhelinnumero
– mahdolliset erityisruokavaliot tai muut huomioitavat asiat.

Laskemme mielellämme tarjouksen tilauksellenne, jos haluatte tilata suuremman erän tai useampia kakkuja kerralla.

Tilaukset mieluiten sähköpostilla: kirsi.orpana@laaksosetoy.fi tai p.044-0275644/Kirsi. Odotathan aina vastausta sähköpostiisi, jotta tilauksesi on vahvistettu.

Varaathan tarpeeksi kakkua juhliisi. Kakun menekkiin vaikuttaa muun muassa se, mitä muuta tarjottavaa on.

Kakut pakataan pahvisiin kakkulaatikoihin. Kakun pahvista alustaa voidaan käyttää tarjoilualustana tai se voidaan siirtää sen avulla tarjoiluvadille. Kakun paras säilytyspaikka on kakkulaatikko, jossa se saa ilmaa eikä ”hikoile”. Älä siis käytä ilmatiivistä kakkukupua. Säilytä kakut jääkaapissa tarpeeksi viileässä. Varothan säilyttämässä samassa jääkaapissa esimerkiksi voimakkaan hajuisia muita elintarvikkeita, joiden maku/haju saattaa tarttua kakkuun säilytyksen aikana. Kakut säilyvät syötävinä noin 2 vuorokautta, mikäli kylmäketju on ollut katkeamaton. Tarvittaessa meiltä saa lainaksi kakkulautasia ja kakkulapioita sekä muita tarjoiluastioita.

Kakuille paras kuljetuspaikka on aina auton takakontissa tasaisella alustalla. Pidemmissä kuljetuksissa ja kuumalla ilmalla kakun alle on hyvä sijoittaa litteä iso kylmäpakkaus pyyhkeeseen käärittynä. Huolehdithan, että kakkulaatikko pysyy paikoillaan ja mikään ei kaadu kakun päälle tai törmää siihen. Emme suosittele kakkujen kuljettamista auton penkillä, jalkatilassa, emmekä kakun sylissä pitämistä matkan aikana. Emme vastaa mahdollisista kuljetuksissa syntyneistä vahingoista.

Tilauksen peruuntuminen. Tilauksen voi perua ilman kuluja viimeistään kolmea viikkoa ennen noutoajankohtaa. 3vk 50% hinnasta. 2vk 25% hinnasta. 1vk ei maksun palautusta. Reklamaatio ja mahdolliset hyvitykset. Pyrimme aina tekemään parhaamme, jotta tilaus olisi toivotunlainen. Kerrothan siis tilausta tehdessäsi mahdollisimman tarkkaan minkälaisen tuotteen haluat, mitkä erityisruokavaliot tulee huomioida ja muut erityistoiveet tuotteen suhteen, jotta pystymme palvelemaan teitä mahdollisimman hyvin. Suosittelemme asiakasta tarkistamaan noudettaessa tuotteet. Mikäli tuotteessa on asiakkaan mielestä jotain vikaa tai hän on tyytymätön tuotteeseen, tulee asiakkaan ottaa viipymättä yhteyttä. Café 68 ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle takaisin rahallista korvausta.

Erityisruokavaliot. Osa kakuistamme voidaan valmistaa gluteenittomana, maidottomana, vegaanisena, ilman kananmunaa, ilman soijaa, ilman kauraa tai ilman viljoja. Kysy myös muita erityisruokavaloita.

Valitettavasti emme voi kuitenkaan taata täyttä puhautta allergeenien suhteen tuotteillemme, sillä keittiössämme käsitellään mm. tavallisia jauhoja. Lisätietoa allergeeneistä ja ainesosaluotteloista on saatavana henkilökunnalta.
Erityisruokavaliokorvaus 5e/kakku tai tilaus (riippuen tilattavien tuotteiden määrästä).
Tästä voit tulostaa hinnaston:

Cafe 68 kakkuhinnasto 2018-2019
(klikkaa linkkiä ja hinnasto avautuu uudelle välilehdelle)

Pidätämme oikeuden muutoksiin tuotteissa ja hinnoissa.

Tilaukset: Kirsi Orpana p.044-0275644 tai kirsi.orpana@laaksosetoy.fi
Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juhliisi sopiva kakku ja muut tarjoilut!

 

Tilauskakuista löydät kuvia facebook-sivuillamme ja kuvagalleriasta Juhla- ja pitopalvelu-välilehdeltä!