Juhlatila Villa Topuli

 Villa Topuli on tunnelmallinen juhla- ja kokouspaikka, kauniissa järvien ympäröimässä maalaismiljöössä, vain kivenheiton päässä kaupungista.

www.topuli.fi    

www.facebook.com/villatopuli

Villa Topuli

 

Päärakennus Villa Topuli Juhlatila Juhlapaikka Pitopalvelu Salo

Topuli sijaitsee Kruusilassa vain reilun 15 minuutin ajomatkan päässä Salosta 110-tien varrella. Villa Topuli on vanha maatila, jossa toimii nyt juhlapaikka. Villa Topulissa järjestätte niin häät, kuin muutkin perhejuhlat. Villa Topuli sopii myös hyvin erilaisiin yritystapahtumiin, kokouksiin ja tyky-päiviin.

Häät Villa Topulissa

Hääjuhlapaikka Villa Topuli sijaitsee Salossa Kruusilassa vain 15min ajomatkan päässä Salon keskustasta. Villa Topuliin pääset nopeasti myös Turusta ja Helsingistä joko moottoritietä tai 110-tietä pitkin.

Villa Topuli sopii hyvin hääjuhlaan. Villa Topuli on tunnelmallinen vanha maatilamiljöö ja se sijaitsee kahden järven välissä keskellä kaunista maalaismaisemaa.

Hää-paikkana Villa Topuli on viihtyisä ja meillä oma pitopalvelumme huolehtii ruuan ja juoman tarjoilusta. Villa Topulin juhlatilat ovat monipuoliset. Viihtyisällä pihamaalla vieraat viihtyvät, lapsille on oma leikkipuisto ja vihkiminen voidaan suorittaa omassa pienessä riihikappelissa tai kallion päällä päätalon vieressä. Villa Topulissa on myös majoitustiloja hääseurueelle.