Ateriapalvelu – Salo

Ateriapalvelu – Ruokaa kotiin kuljetettuna, Salo

Café 68:n ateriapalvelu on oivallinen tapa tilata ruokaa kotiin tai työpaikalle Salossa. Ruokapalvelustamme saat maukasta ja monipuolista ruokaa helposti ja vaivattomasti!

Ateriapalvelun aterioiden hinta on alkaen 11e/annos Salon keskusta-alueella. Toimitamme myös muualle, kuin keskustaan. Esimerkiksi Hähkänälle tai Halikkoon toimitetun aterian hinta on 12-14e/annos. Maksuvälineenä lasku sähköpostitse tai paperisena sopimuksen mukaan. Voit maksaa yksittäiset annokset myös käteisellä tai lounassetelillä.

Suosittelemme tekemään ateriapalvelusta toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen, näin takaat palvelun jatkumisen.

Suosittelemme tilaamaan viikon tai tiettyjen päivien ateriat kerrallaan ajoissa ennaakkoon. Voit soittaa tilauksen meille, lähettää sen tekstiviestinä tai vakiasiakkaamme voivat tilata seuraavan viikon ateriat ateriakassin mukana tulevalla tilauskaavakkeella palauttamalla tilauskaavakkeen ateriapalvelun kuskille.
Ateriapalvelun annosten tilaus ennakkoon ma-pe klo 9-15 välillä numerosta 044 9879089/ Café 68.
Ateriapalvelun tilaukset tulee jättää viimeistään yhtä arkipäivää ennen toimitusta.  Maanantain tilaukset tulee jättää perjantaina.

Kerro tilatessa, että olet tilaamassa ateriapalvelun.
Kerro lisäksi nimi, tarkka osoite, mahdollinen ovikoodi tai myy erityistieto, puhelinnumero, maksutapa sekä pääruoka minkä haluat. Kaikki ateriapalvelun annokset sisältävät pääruuan, lisukesalaatin, leivän, levitteen, jälkiruuan sekä kuljetuksen. Voit joko itse päättää minkä pääruuan haluat tilata tai vaihtoehtoisesti voit antaa kokkimme päättää päivittäisen pääruuan. Otamme vastaan myös toiveita ja mieltymyksiä pääruokien suhteen. Voit esimerkiksi kertoa meille lempiruokasi tai syötkö mieluiten keittoja, kotiruokaa tai mistä ruuista et pidä ja pyrimme huomioimaan nämä toiveet. Voimme huomioida myös tietyt erityisruokavaliot palvelussamme.
Valitse halutessasi pääruoka ruokalistalta, jonka löydät täältä: Cafe 68 Lounaslista

Toimitamme ateriat ma-pe klo 10.45-13.30 välillä. Toimitusaika vaihtelee ja riippuu kulloisenkin päivän ajoreitistä. Oma tuttu vakiokuskimme toimittaa annokset suoraan kotiovelle.

Uudet asiakkaat, sopimukset ja tilaukset:
Puh. 044 9879089/ Café 68 (Vastaamme puhelimeen ma-pe klo 8.00-15.00)
Laskutusasiat:

kirsi.orpana@laaksosetoy.fi

UUTTA! Voit tilata ja ostaa ateriapalvelun myös verkkokaupastamme! Klikkaa itsesi ostoksille tästä!