Häät Salo

Häät Salo Pitopalvelu

Häät suunnitteilla? Meiltä saat maukkaat ruuat, herkulliset kakut ja osaavan tarjoiluhenkilökunnan juhliisi. Voit tilata Cafe 68:n pitopalvelun häihisi valitsemaasi juhlapaikkaan Salossa tai lähikunnissa. Voit järjestää hää-juhlan myös juhlapaikassamme Villa Topulissa. Vuokraamme myös pöytäliinoja sekä astiastoja.

Häät Villa Topuli Salo

Häät Villa Topuli Salo

Hääjuhlapaikka Villa Topuli sijaitsee Salossa Kruusilassa vain 15min ajomatkan päässä Salon keskustasta. Villa Topuliin pääset nopeasti myös Turusta ja Helsingistä joko moottoritietä tai 110-tietä pitkin.

Villa Topuli sopii hyvin hääjuhlaan. Villa Topuli on tunnelmallinen vanha maatilamiljöö ja se sijaitsee kahden järven välissä keskellä kaunista maalaismaisemaa.

Hää-paikkana Villa Topuli on viihtyisä ja meillä oma pitopalvelumme huolehtii ruuan ja juoman tarjoilusta. Villa Topulin juhlatilat ovat monipuoliset. Viihtyisällä pihamaalla vieraat viihtyvät, lapsille on oma leikkipuisto ja vihkiminen voidaan suorittaa omassa pienessä riihikappelissa. Villa Topulissa on myös majoitustiloja hääseurueelle.

Tutustu hääjuhlapaikkaan Salossa: www.topuli.fi

Villa Topuli Juhla- ja Kokouspaikka Häät Salo